Basshunter.hu blog

A basshunter.hu hivatalos blogja

HTML doboz

Friss topikok

Basshunter.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Basshunter biográfia

2011.04.06. 21:33 :: hondani

Jonas Erik Altberg, jobb ismert az álnév által Basshunter (született 1984. december 22-e Halmstadben Svédország), van egy svéd zenész és DJ. Basshunter leírja a saját zenéjét Eurodance-ként, amíg a mások szintén elektróként értelmezhetik azt, bárokat látogathatnak, és másik elektronikus zene-műfajok.Híressé vált a dalaiért Boten Anna (egy Internet Relay Chat kellemetlen fickóról) és VI modell én Ventrilo och spelar DotA (Warcraft 3 Reignjéről Chaos/The Frozen Throne-szokás-térkép Defense az Ancients), részben, ami tartozik a stréberkultúrára való utalásaikba.Basshuntert vezeti Henrik Uhlman korábbi Warner Music A& ügynök, és Mayar Zokaei által képviselik az Egyesült Államokban.

Jonas Altberg, aka Basshunter, volt született december 22, 1984 in Halmstad, Svédország. A szüleivel és öccsével élt Tylösand, egy híres svéd strand, közelében. Elkezdett a számítógépes programmal 1999-ben zenét termelni Fruity Loops, és kibocsátotta az első albumát, The Bassmachine, a 2004-es saját honlapján keresztül. Az érdeklődése a zene iránt nagyobbá vált ő előrehaladott. Több demódal után, amit az interneten terjesztettek, elkezdte a telefonhívásokat olyan táncklubokból, amiket az akart, megkérni, hogy béreljék őt DJ-ként. 2006 áprilisában aláírta a Warner Musickal való első igazi megállapodását. Kibocsátotta az első hajadonát, Boten Annát, Scandinaviában és ez azonnal ütés lett. Boten Anna volt az első valaha svéd nyelvi dal gyártmányhoz számozz meg 1-et a holland Top 40 Charton, és az angol nyelvi verzió (Now You vagy Gone) volt 2008-ban megszámoz 1-et az UK Singles Charton. Amikor Basshunter elért 50,000 barátot MySpace-en, ünnepelt azáltal, hogy kibocsátotta Beert a Barban Myspace szerkeszt és a MySpace-ével webkamerán keresztül csevegni barátságot köt MSN Messengerön keresztül. Később említette a számítógépét lezuhant amiatt a magas számú ember miatt, akit megszólított. 2007-től Basshunter azért fáradozott az új albumán, amit híresztelnek, hogy kibocsássák körbe lehet/2008 júniusa. Eddig kibocsátotta Camillát és I Can Walk On Water, I Can Fly mindazonáltal ettől nem akarták azt, hogy bocsássák ki de találják az útjának az internetre valahogy.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://basshunter.blog.hu/api/trackback/id/tr312805773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása